Wijnvaten Reusel

Ons aanbod

Elke ton is uniek

Ons aanbod

Elke ton is uniek, omdat elke ton ergens anders bewaard is gebleven. De ene ton heeft veel buiten gestaan, de andere ton heeft lang in een vochtige wijnkelder gelegen. Dit zorgt voor de karakteristieke uitstraling en de diversiteit in ons aanbod. We maken over het algemeen onderscheid in de volgende drie soorten tonnen.

Afmetingen

Inhoud

0
Liter

Hoogte

0
Centimer

Diameter (midden)

0
Centimeter

Diameter (boven en onder)

0
Centimeter

Authentiek wijnvat

Dit natuurlijke wijnvat is voorzien van ofwel een kunsstof sluiting zoals op de foto, ofwel een klassieke sluiting.

Vogel voederhuisje

In samenwerking met een timmerman worden deze vogelvoederhuisjes gemaakt. Meer dan de helft van de inkomsten van dit product wordt door ons besteed aan een goed doel!

Vogelhuisje

Een écht product voor het voorjaar, een vogelhuisje (18 mm)! En zeker deze variant, deze is er namelijk op gemaakt dat de mus er niet in kan. Hierdoor is er meer plek voor de processie rups etende mezen.

Vleermuizenkast

IMG_1840

Voor de liefhebbers van vleermuizen hebben we ook een geheel ingerichte vleermuizenkast.

Wijnvaten variaties

De laatste maanden hebben we steeds meer product variaties toegevoegd aan ons assortiment. Naast de verschillende kleuren en stijlen die we altijd bieden, hebben we ook wijnvaten met een kraantje. Ook heeft u de keuze om een wijnvat met vaste of losse deksel bij ons af te nemen. Neem voor het huidige aanbod even contact op om een afspraak te maken, of neem contact op als u meer informatie wilt over bepaalde producten.

20210205_143611
IMG_1902

Meer en meer zijn we bezig met het klimaat en verantwoorde keuzes. Echter nemen we het wat betreft bomen met kerst niet zo nauw. Jaarlijks worden er namelijk voor kerst 2,5 miljoen bomen gekapt. In onze ogen kun je dit heel anders aanpakken. Als je zo’n boom in een oud wijnvat zet en er wieltjes onder maakt, kan hij jarenlang mee, en kun je hem neerzetten waar je wilt. Ondertussen ziet het er ook nog behoorlijk chique uit.

Dit maakt het ook voor bijvoorbeeld Horeca bedrijven interessant, een mooie kerstboom op een verantwoorde manier, dat is een win-win situatie!

Ook is er de mogelijkheid om een deel van een oud wijnvat te gaan gebruiken om te voorzien van planten of bloemen. Hiermee zorg je voor een karakteristieke en natuurlijke look voor in bijvoorbeeld je tuin. Een ideale oplossing om hier een natuurlijk product voor te gebruiken dat bestand is tegen alle weersomstandigheden.

Een andere creatieve ingeving is de (sta)tafel. Wanneer je een authentiek wijnvat gebruikt in deze rol, zal dit zorgen voor een unieke uitstraling. Denk hierbij niet alleen aan de inzet van een tafel op een feest of een chique gelegenheid. Wat dacht je van een tafel bij de entree van een restaurant of café. Of een statafel in een schuur of een zaaltje.

De mogelijkheden met deze wijnvaten zijn enorm breed vanwege de exclusieve look, het prachtige eikenhout en dankzij de waterbestendigheid is het buitengebruik uitermate geschikt.

Laat je creativiteit de vrije loop

Heb je andere ideeën over het gebruik van deze authentieke eikenhouten wijnvaten?
Super, kom dan eens langs hoe jij deze wijnvaten in zou willen zetten, en maak een keuze uit onze diverse wijnvaten.